HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2010.02.19. 20:40 Gránátalma

IV. Torkos Csütörtök, 2010

Sziget Étterem és Panzió

2831 Tarján, Kossuth tér 22.

Tel.: +36-34-372-910

http://www.sziget-panzio.hu/ 

Negyedszer -ezért szinte már hagyományként- vettünk részt a Torkos Csütörtökön. Idén a közeli Sziget Vendéglőben foglaltattunk asztalt, ahol már egyszer vacsoráztunk. Este 7-re foglaltattuk az asztalt barátainkkal. Az étteremben nem volt leltház, azonban kedves családi hangulat fogadott. 4 leves -2 vargányakrém, füstölt sajtleves cipóban, tyúkhúsleves (gluténmentesen); 4 főétel -marha hátszín steak (gluténmentesen), csirke mogyorómártással, 2 bazsalikomos csirke sajtos gnocchival;  4 desszert -2 gesztenyepüré, somlói galuska, gyümölcsös fagylaltkehely; ásványvízzel és gyümölcslevekkel: összesen 7000 forintért. Felüdítő beszélgetések és nevetések koronázták a nap végét. Ennél jobban szinte nem is sikerülhetett volna az este. A legjobb családdal és/vagy barátokkal megosztani egy hétköznapi vacsorát.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr811774542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trichterwinde · http://trichterwinde.blogspot.com 2010.02.22. 15:38:37

Kedves Gránátalma,
Örülök, hogy újra kezdesz írni!
Nemrég kezdtem blogot írni szintén gluténmentes témában, ha nem bánod, kilinkeltelek. Nézz be hozzám, ha van kedved:
trichterwinde.blogspot.com
Üdvözlettel
Trichterwinde

trichterwinde · http://trichterwinde.blogspot.com 2010.02.22. 15:40:00

És, hogy a témához is hozzászóljak: az említett étteremben alapban van gm étlap, vagy a húslevest tészta nélkül szervírozták, és nem volt belefőzve?

Gránátalma · http://granatalma.blog.hu/ 2010.02.22. 19:45:51

Szia, először is gratulálok az oldaladhoz! Az éttermekben asztalfoglaláskor mindenesetben megbeszélem az illetővel, hogy lehetőség van-e gluténmentes étkezésre. Ebben az étteremben kérték, hogy a rendelésnél előre szóljunk a pincérnek ill. kérjük a tanácsát az ételválasztásnál -így a levest természetesen tészta nélkül készítették és tálalták. A főételnél szintén elmondtuk az elképzelést és elkészítették. Egyre rugalmasabb hozzáállással találkozom -ami számomra nagyon meglepő és jó érzés.
süti beállítások módosítása