HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.10.11. 18:40 Gránátalma

Édesburgonyakrémleves gyömbérrel

édesburgonya (2 db hámozva, kockázva)

gyömbér (friss, reszelve)

só, fehérbors

vöröshagyma (apróra vágva)

főzőtejszín

olívaolaj

Az édesburgonyákatt meghámozzuk és apró kockákra vágjuk. Főzőedényben kevés olívaolajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk az édesburgonyát, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje és ízesítjük ízlés szerint sóval, borssal és frissen reszelt gyömbérrel. Mikor a burgonya megpuhult, leturmixoljuk, hozzáadjuk a főzőtejszínt és újra összefőzzük. Pirított fenyőmaggal tálaljuk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr591443083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása