személyenként 2 szelet karaj (csontozott)
zöldfűszerek
1/2 kg gomba (apróra szeletekre vágva, párolva)
sonka (szeletelt, annyi szelet ahány hús)
sajtszeletek
tejföl,
só, bors, olívaolaj
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, besózzuk és megszórjuk a zöldfűszeres keverékkel, majd serpenyőben készre pároljuk. A gombát szeletekre vágjuk és ezt is megpároljuk, sózzuk. A megpárolt hússzeleteket kiolajozott tűzálló tálra fektetjük. Mindegyik szelet húsra ráfektetünk egy szelet sonkát (lehetőleg dupla méretű legyen a sonka, mint a hús), tetejére kanalazzuk a párolt gombát és visszahajtjuk a sonkaszeleteket. Minden sonka tetejére egy szelet sajt kerül, majd bekenjük egy kevés tejföllel. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.