HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.05.10. 03:58 Gránátalma

Magyaróvári szelet

személyenként 2 szelet karaj (csontozott)

zöldfűszerek

1/2 kg gomba (apróra szeletekre vágva, párolva)

sonka (szeletelt, annyi szelet ahány hús)

sajtszeletek

tejföl,

só, bors, olívaolaj

A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, besózzuk és megszórjuk a zöldfűszeres keverékkel, majd serpenyőben készre pároljuk. A gombát szeletekre vágjuk és ezt is megpároljuk, sózzuk. A megpárolt hússzeleteket kiolajozott tűzálló tálra fektetjük. Mindegyik szelet húsra ráfektetünk egy szelet sonkát (lehetőleg dupla méretű legyen a sonka, mint a hús), tetejére kanalazzuk a párolt gombát és visszahajtjuk a sonkaszeleteket. Minden sonka tetejére egy szelet sajt kerül, majd bekenjük egy kevés tejföllel. Előmelegített sütőben készre sütjük.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr50462195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása