HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.05.24. 14:37 Gránátalma

Mascarpone epersziruppal

maréknyi eper (friss, apróra vágva)

cukor

100 g mascarpone

100 ml tejszín

Egy főzőedénybe beletesszük az epret s egy kevés cukorral összefőzzük -ha van rá időnk szűrjük le s hűtsük ki. A tejszínt kemény habbá verem s hozzákeverem a mascarponet. Poharakba kanalazzuk s a tetejére öntjük az eperszirupot és/vagy a gyümölcsvelőt, majd hűtőszekrénybe téve lehűtjük... s várunk. Eperszemmel díszítve tálaljuk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr791140666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása