maréknyi eper (friss, apróra vágva)
cukor
100 g mascarpone
100 ml tejszín
Egy főzőedénybe beletesszük az epret s egy kevés cukorral összefőzzük -ha van rá időnk szűrjük le s hűtsük ki. A tejszínt kemény habbá verem s hozzákeverem a mascarponet. Poharakba kanalazzuk s a tetejére öntjük az eperszirupot és/vagy a gyümölcsvelőt, majd hűtőszekrénybe téve lehűtjük... s várunk. Eperszemmel díszítve tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.