HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.05.17. 14:20 Gránátalma

Halászkert Vendéglő, Zalakaros

Halászkert Vendéglő

8749 Zalakaros,

Bodahegyi út 7/5

Tel.: 06-20-342-5221

Zalakaros utcáin sokat sétáltunk dél táján, ebédlőhelyet keresgélve. Gondoltuk, találomra választunk de ha nincs olyan hely akkor sem baj, hiszen ebédelhetünk a szállodában is. Arra lettünk figyelmesek, hogy egy kis utcában sorakoztak a kisebb-nagyobb vendéglők, éttermek s előttünk termett egy fiatalember, aki egy szórólapot nyomott a kezünkbe- mondván, hogy ez itt az ő étterme s szívesen lát bennünket -jó árakon ebédelhetünk. Megköszönve továbbsétáltunk volna, mikor a papírra néztünk s egész jó fogásokat tényleg jó áron tudunk rendelni. Szóba elegyedtünk az invitálóval s elmondtuk, hogy egyikünk gluténmentes ételt ehet csupán, de azt válaszolta, hogy ez nem okozhat gondot. Mit szeretne enni, hogy készíttesse? -hangzott a pincértől a kérdés s arra eszméltünk, hogy a kerthelyiségben ülünk és ebédet rendelünk. Nem volt erőszakos, sem tolakodó, csupán egy vendéglős akinek számítanak a vendégek. A kerthelyiségben pár asztal volt csupán, azok is szépen megterítve s az asztalok mentén muskátli volt körben kirakva, ami igazán hangulatos volt. Előételnek 2 vegyessalátát majd salátán tálalt jércemell csíkokat és fokhagymás mangalicakaraj vargányás rizskörettel főételnek, mellé 2 kóla. Az ételek ízletesek és szépen terítettek voltak. S ezért 3100 forintot fizettünk. Igazán jót ebédeltünk. Részletes számlát kaptunk, nem lettünk átverve, udvariasak, kedvesek és gyorsak voltak! Rajtunk kívül egy asztalnál ebédeltek -kivételesen ők is magyarok voltak, mert a város kizárólag németekkel volt tele. Ha erre járnék, ez az a hely ahova szívesen visszatérnék. S gondoltam, hogy ezt meg fogom osztani mindenkivel -ezért kértem elérhetőséget, s a tulaj kisvártatva visszajött egy olyan kártyát nyújtott át amin minden információ megvan sőt, ha ezzel visszatérek akkor 10% kedvezményt is kapok. No ez a Nem semmi!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr111126644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanari 2009.10.07. 21:41:11

Igen. Ez az az étterem,ahol messziről éreztük a fáradt olaj szagát. Lehet, hogy kedves volt a kiszolgálás, de hogy nem külön olajban sütik a hasábot az biztos!! Sőt! Még a halat sem. Pedig az előírás. Mi is ettünk itt, és a rántott szeletnek hal íze volt... A másik, meg hogy a szakács dohányzott a konyhán... Inkább kenyeret egyen előttem, mint hogy dohányozzon.. Nem?

kanári vadász sólyom 2010.05.30. 16:26:55

<a href="http://www.halaszkert.5mp.eu" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/UUMB5.png" alt='Create your own banner at mybannermaker.com!' border=0 /></a><br>

Gránátalma · http://granatalma.blog.hu/ 2010.05.30. 17:31:25

@kanári vadász sólyom
www.halaszkert.5mp.eu :
Kedves Halászkert Vendéglő!
Köszönet, amiért megtiszteltetek, hogy a honlapotokra feltettétek a blog elérhetőségét! További sok sikert kívánva, a mihamarabbi viszontlátásig: Gránátalma
süti beállítások módosítása