HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.10.12. 14:33 Gránátalma

Fehérboros tenger gyümölcsei rizstésztával

25 dkg tenger gyümölcsei (garnélarák, tintahal, polip, kagyló)

2 dl főzőtejszín

1 dl fehérbor

újhagyma, só, bors, bazsalikom, petrezselyem, olívaolaj

1 csomag rizstészta

Olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott újhagymát. Felöntjük a borral, pároljuk és hozzá tesszük a tenger gyümölcseit. Jól átforgatjuk, kb. 2 percig pároljuk és felöntjük a főzőtejszínnel, sűrűsödésig kevergetjük. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal. A megfőtt rizstésztával óvatosan összeforgatjuk és friss petrezselyemmel megszórjuk -így tálaljuk. Egyszerű és varázslatosan finom!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr89709850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása