Ecetes paradicsomsalátát először a visegrádi Silvanus Hotelben ettem -kérem nem nevetni. Megfogott az egyszerűsége és az íze. Kiváló kiegészítője egy főételnek, sülteknek.
3 dl víz
2 evőkanál porcukor (csapott kanál)
1 evőkanál ecet (kizárólag 10 %-os)
paradicsom (6-8 darab, félbe vágva és vékonyra szeletelve)
fél szál póréhagyma (félbe vágva, apróra szeletelve)
pici só
Egy tálba összekészítem az ecetes levet, beleteszem a vékonysza szeletelt paradicsomot és a póréhagymát. Jól átforgatom. Lefedve hűtőszekrényben lehűtöm. Nagyon finom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2008.09.18. 16:59:33