Amikor grill csirkét sütünk itthon, mindíg marad annyi hús rajta, amit kár lenne eldobni. Ilyenkor jön a mindent bele saláta, függően attól, hogy mi van a hűtőben. A csirkéről leszedem a húst és apróra vágom (kb. 2-3 maroknyi). Kockára vágott paradicsom, paprika -kaliforniai, sajt -ezesetben feta és az öntet: tejföl, mustár, majonéz. Ízesítve sóval, frissen őrölt borssal, metélő hagymával. Egy tányért megrakok apróra tépkedett saláta levelekkel, fűszeres burgonyakockákkal (olajban sütött) és jöhet rá a saláta. Igazi könnyű nyári vacsora.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.