1 közepes padlizsán
2 cukkini
1 kaliforniai paprika és fehér paprika
2-3 paradicsom (2-3 ek. házi paradicsompüré is lehet)
1 fej vöröshagyma
olívaolaj
só, bors
A padlizsánt és a cukkinit csíkokra majd 1 cm-es kockákra vágom, besózom és állni hagyom addig, míg a kockára vágott vöröshagyma üvegesre nem pirul az olívaolajban. Ráhalmozom a padlizsánt és a cukkínit, majd a paprikát és paradicsomot is. Ízesítem sóval, borssal. Kenyérrel, bagettel tálalom. A legjobb francia lecsót Spanyolországban ettem.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.