- spenót (friss, párolva, személyenként 2 maréknyi)
- 1 db paradicsom (kockára vágva)
- 1 db kaliforniai paprika (kockára vágva)
- 1 fej lilahagyma (vékonyan felszeletelve)
- feta sajt (tetszés szerint, kockára vágva)
- sonka (szeletelt, tépve)
- só, olívaolaj
A spenótot sós vízben megpároljuk. A zöldségeket és a feta sajtot felkockázzuk, sózzuk, majd a lecsepegtetett spenótra halmozzuk és meglocsoljuk olívaolajjal. Nagyon finom és egészséges saláta, kitűnő előétel.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Katalin 2007.12.21. 13:04:10