HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.04.06. 17:17 Gránátalma

Magyar ízek II: Brassói aprópecsenye

60 dkg pulykamellfilé (apróra vágva)

leveskocka

majoranna

olívaolaj, só, bors

hasábburgonya (lehet fagyasztott-gluténmentes)

A husit apró kockákra vágom, olajon -fehéredésig- átforgatom, majd felöntös vízzel és párolom, majd félkész állapotban beleteszek 1-2 leveskockát, majorannát és sózom ha szükséges, tovább párolom. Mikor kész megszórom majorannával és újra átforgatom. Sült hasábburgonyával tálalom, majorannával díszítem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr61413801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása