személyenként 1 db kaliforniai paprika (félbe vágva)
főtt rizs
30 dkg pulykamell filé (apróra vágva)
zöldségkeverék (mexikói)
sajt (kockára vágva, feta -elhagyható)
só, bors, olívaolaj
A paprikákat miután ketté vágtuk, kiszedjük a magokat, hőálló sütőedénybe helyezzük és meglocsoljuk olívaolajjal (az edényt is és a paprikát is). Egy tálban összekeverjük a főtt rizst a kiengedett zöldségkeverékkel és a sajttal, majd hozzákeverjük a pulykamell filét is (aki szereti fűszerezheti is a húst). Megtöltjük a paprikákat és forró sütőben készre sütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.