6 tojás fehérje (habbá verve)
10 dkg cukor
3 marék magozott meggy (friss)
A kimagozott meggyet turmixgépben pépesre aprítom. A 6 tojás fehérjét miközben habbá verem, hozzáadagolok kb. 10 dkg cukrot. Mikor elkészült lassan hozzáadagolom a meggyturmixot és fakanállal lassan eldolgozom. Kivajazott souffle formába kanalazom s 200 fokos sütőben kb. 10 percig sütjük. Frissen elkészítve tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.