HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.05.17. 14:51 Gránátalma

Betyár Csárda, Zalakaros

Betyár Csárda

8749 Zalakaros

Jegenye sor 1.

Tel: 06-93-540-180

www.betyarcsarda.hu

A Halászkert Vendéglő szomszédságában ott áll ez a cseppet sem kicsi Betyár Csárda ahol egy kellemes szerdai ebédet ettünk. Egy asztal volt foglalt csupán, így rengeteg választás maradt. A étteremben halk rádió szólt. Az asztalokon kékfestő anyagok s a falon mindenfelé kézműves, földművelési tárgyak voltak elhelyezve. Egy fiatal pincér volt talpon, segítőkészen ajánlotta a glutén nélkül elkészíthető ételek variációit. Itt sem kellett sokat várni a megrendelt ételre. Kaptunk roston sült őszibarackos csirkemellet rizskörettel, zalai tejfölös dödöllét majd a meglepő palacsintát, 2 üveg ásványvízzel fizettünk 3410 forintot. Szintén részletes blokkal, tisztességesen az előírt étlapi árakkal fizettünk. Az ételek nagyon finomak és fantáziadúsan ill. a csárda cégérével ellátott tányérokon voltak terítve, le a kalappal. Szívesen ebédelnék újra itt!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr561126701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cantus 2009.07.16. 22:33:43

Gellért vagyok és most augusztusban tervezünk elmenni Zalakarosra a kedvesemmel. Nagyon hasznos infókat írtál le az éttermekről. Sehol nem találtam ilyen jó jellemzést. Köszönöm, sokat segítettél egy jó nyaralás megalapozásában. Szép nyarat kívánok!
süti beállítások módosítása