HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.04.22. 18:17 Gránátalma

Csirke cacciatore

2 csirkemellfilé (vékonyra szeletelve)

2 salátacukkini (apró kockára vágva)

1 padlizsán (apró kockára vágva)

4-5 hámozott paradicsom (vagy 1 dobozzal)

1 fej vöröshagyma (apró kockára vágva)

3 gerezd fokhagyma (zúzva)

bazsalikom (ízlés szerint)

só, bors, olívaolaj,

A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk s seprenyőben kevés olajon átpároljuk. Egy főzőedénybe kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát üvegesre pirítjuk, hozzátesszük a hámozott paradicsomot, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal s hozzáadjuk az apró kockára vágott salátacukkínit és padlizsánt, összekeverjük és addig főzzük, míg a zöldségek félpuhák nem lesznek. Egy sütőedényt vékonyan kiolajozunk, belefektetjük az átsütött csirkemellfilét s a tetejére egyenletesen ráhalmozzuk a paradicsomos zöldséget. Sütőben kb. 30 perc alatt átsütjük.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr731080469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása