2 csirkemellfilé (vékonyra szeletelve)
2 salátacukkini (apró kockára vágva)
1 padlizsán (apró kockára vágva)
4-5 hámozott paradicsom (vagy 1 dobozzal)
1 fej vöröshagyma (apró kockára vágva)
3 gerezd fokhagyma (zúzva)
bazsalikom (ízlés szerint)
só, bors, olívaolaj,
A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk s seprenyőben kevés olajon átpároljuk. Egy főzőedénybe kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát üvegesre pirítjuk, hozzátesszük a hámozott paradicsomot, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal s hozzáadjuk az apró kockára vágott salátacukkínit és padlizsánt, összekeverjük és addig főzzük, míg a zöldségek félpuhák nem lesznek. Egy sütőedényt vékonyan kiolajozunk, belefektetjük az átsütött csirkemellfilét s a tetejére egyenletesen ráhalmozzuk a paradicsomos zöldséget. Sütőben kb. 30 perc alatt átsütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.