HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.02.21. 18:14 Gránátalma

Ropogós kacsacomb borzselével tálalva

kacsacomb (friss, személyenként 1 db)

zöldség (ezesetben spárga, párolva)

vörösborzselé

A kacsacombokat besózom, serpenyőbe teszem és víz hozzáadásával puhulásig párolom.

Miután megpuhult sütőtálra teszem, kevés zsiradék hozzáadásával ropogósra sütöm.

Párolt zöldséggel és borzselével tálalom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr64956939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása