kacsacomb (friss, személyenként 1 db)
zöldség (ezesetben spárga, párolva)
vörösborzselé
só
A kacsacombokat besózom, serpenyőbe teszem és víz hozzáadásával puhulásig párolom.
Miután megpuhult sütőtálra teszem, kevés zsiradék hozzáadásával ropogósra sütöm.
Párolt zöldséggel és borzselével tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal