6 fésűkagyló1 saláta cukkíni3 dl főzőtejszín1 dl fehérborétkezési keményítő (gluténmentes)vaj, só, bors (színes, frissen őrölt)A cukkínit lereszelem (hosszú szeletekre). 1 evőkanálnyi vajat serpenyőben felforrósítok és ráteszem a cukkínit. Átforgatom és sózom,…
2008.07.13. 11:59 Gránátalma
Fésűkagyló vajon párolt cukkínivel és tejszínes bormártással
1 komment
2008.07.13. 11:12 Gránátalma
Ágyban reggeli
Ritkán adódik (sajnos) olyan hétvége, hogy mindketten itthon vagyunk. Ma reggel míg lustálkodtam motoszkálás hallatszott be a konyhából a hálóba. Kicsit csaltam, gondoltam nem kelek fel mit csinálhat -bár furdalt a kiváncsiság, kivárom mi is lehet ez. Jólesik ébredés után egy…
Szólj hozzá!
2008.07.12. 18:35 Gránátalma
Grillezett padlizsán és cukkíni göngyölve
1 padlizsán (vékony szeletekre vágva)1 cukkíni (vékony szeletekre vágva)szeletelt bacon (annyi, ahány padlizsán és cukkíni szelet van)feta sajt (kenhető)só, borsA padlizsánt és a cukkínit vékony szeletekre vágjuk és felforrósított száraz serpenyőben grillezzük. Sózzuk és…