HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.11.29. 15:56 Gránátalma

Gombakrémleves

30 dkg laska

1 leveskocka

2 dl főzőtejszín

4-5 kk. étkezési keményítő

só, bors, szerecsendió

A laskát alaposan megmossuk, főzőedénybe tesszük és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Addig főzzük, míg megpuhul. Ekkor összeturmixoljuk és visszatesszük főni. Ekkor ízlés szerint fűszerezzük. A tejszínt eldolgozom az étkezési keményítővel és lassan a leveshez adagolom. Elkeverem, forrásig átfőzőm. Tálaláskor pirított kenyérkockákkal megszórom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr22794846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása