HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.11.22. 17:27 Gránátalma

Póréhagymakrémleves

2 szál póréhagyma

1 leveskocka

1.5 dl főzőtejszín

4 tk. étkezési keményítő

só, pirított kenyér

A póréhagymát megpucolom, szeletekre vágom. Egy főzőedénybe teszem és annyi vizet engedek rá amennyi ellepi. Mikor a hagyma megpuhult, hozzáteszem a leveskockát és összeforralom, ha szükséges sózom. Finomra turmixolom. A főzőtejszínben csomómentesre keverem a kb. 4 tk étkezési keményítőt és az újra átforralt levesben eldolgozom. Pirított kenyérkockákkal tálalom. Egyszerű és nagyon finom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr91782989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása