2-3 cékla
1 fej lilahagyma (negyedelve)
majonéz
só
kenyér (gluténmentes -friss vagy pirított)
A céklákat alaposan megmosom és megtörölgetem. Alufóliába csomagolva sütőben kb. 1 -nagyobb céklák esetén 1.5 óráig sütöm. Mikor kihűlt, meghámozom. Turmix segítségével leturmixolom a céklát és a negyedekre vágott lilahagymát, ízesítem majonézzel és sózom. Hűtőbe teszem, hogy összeérjen és lehűljön. Friss vagy pirított kenyérrel tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.