60-80 dkg norvég lazacfilé (4-5 részre darabolva)
1 padlizsán (apró kockára vágva)
2 salátacukkíni (apróra kockázva)
2-3 paradicsom (apróra vágva)
só, bors, olívaolaj, citrom
A zöldségeket apróra felkockázom, sózom, borsozom és olívaolajon megpirítom. Grillserpenyőben a sózott, borsozott, kevés citrommal meglocsolt halszeleteket 5-6 percig minden oldalát megsütöm. Sült zöldséggel tálalom. Kellemes és könnyű nyári vacsora.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.