HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.05.24. 15:07 Gránátalma

Etyeki Pincefesztivál 2008

Mint minden évben, idén is ellátogattunk Etyekre a pincefesztiválra. Végig jártuk a faluban a kijelölt utakat és kóstolgattunk, vásároltunk, ebédeltünk. A legrosszabb azonban mégis az volt, hogy a faluba nem lehet bemenni autóval és egy kieső parkolóban kellett volna hagyni (mi bemehettünk...), ezzel több érv miatt, nem értek egyet. A pincék, amiket előző évben kipróbáltunk és megtetszett, most az egész falut kellett végig járni ahhoz, hogy megtaláljuk őket, mert minden évben máshol találjuk (miért jó ez?). A sütödéknél az árak eléggé magasak, egy kis tálca hasábburgonyáért 550 forintot, grillezett füstölt csülökért 3000 forintot, a vörösboros marhapörköltért pedig 1300 forintot fizettünk. A csülök rágós volt, a pörkölt pedig nagyon csípős -amire nem hívták fel a figyelmünket. Nem találtuk meg a kedvenc (tavalyi) sajtkóstoló és vásári helyünket sem, így sajt nélkül tértünk haza. A hangulat nagyon jó volt, a programok kevésbé. Képekben:

Mérei Pince:

Íme, amit vásároltunk:

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr71485432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zopk 2008.05.25. 18:21:14

nagy lehúzás szerintem még ezen kivül a parkolás 500 Ft-ért, az utolsó másfél órára értünk oda, de igy inkább be sem mentünk...
süti beállítások módosítása