HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.05.20. 19:03 Gránátalma

Az utolsó üveg dzsemek

Palacsinta házi meggy- és eperdzsemmel

liszt (Schar B Mix)

tojás

ásványvíz (szénsavas)

étolaj

Régóta próbáljuk "kisütni" a tökéletes gluténmentes palacsintát, ezidáig hiába. Azonban kipróbáltuk a Schar B Mix lisztet. Íme! Tökéletes, vékony és nagyon finom! A lisztet összekeverem a tojással, étolajjal, ásványvízzel és ízesítem sóval. Csomómentesre keverem és forró serpenyőben kisütöm. A tésztára ennél a lisztnél jobban kell figyelni, mert hamarabb csomósodik, így nem tanácsos eltenni a robotgépet, míg az utolsó palacsinta meg nem sül. Háromszögbe hajtogatva, saját készítésű tavalyi meggy- és eperdzsemmel tálalom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr35479165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása