Palacsinta házi meggy- és eperdzsemmel
liszt (Schar B Mix)
tojás
só
ásványvíz (szénsavas)
étolaj
Régóta próbáljuk "kisütni" a tökéletes gluténmentes palacsintát, ezidáig hiába. Azonban kipróbáltuk a Schar B Mix lisztet. Íme! Tökéletes, vékony és nagyon finom! A lisztet összekeverem a tojással, étolajjal, ásványvízzel és ízesítem sóval. Csomómentesre keverem és forró serpenyőben kisütöm. A tésztára ennél a lisztnél jobban kell figyelni, mert hamarabb csomósodik, így nem tanácsos eltenni a robotgépet, míg az utolsó palacsinta meg nem sül. Háromszögbe hajtogatva, saját készítésű tavalyi meggy- és eperdzsemmel tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.