Többször is utaltam már Spanyolországi utamra, hiszen gazdag gasztronómiai élménnyel tértem haza. Spanyol napok alkalmával az Intersparban lehetőség van vásárolni chorizo kolbászt és tapas feltéteket: salchichon, chorizo extra és serrano sonkát, rákot. Ezekből állítottam össze egy tapas vacsorát, Castillo de Liria rosé-val.
bagett (gluténmentes)
chorizo kolbász
tapas feltétek
királyrák (tisztított, főtt)
paradicsom
fokhagyma
olívaolaj
A bagettet felszeletelem. 5 szeletet olívaolajon átpirítok, bedörzsölöm fokhagymával és paradicsommal. A többi szeletre ráhalmozom a kolbászt, felvágottakat és a rákot. Behűtött bor mellé tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.