50-60 dkg pulykamell filé (apróbb kockákra vágva, enyhén sózva)
kukoricaliszt
tojás
só
olíva olaj
A kukoricalisztet és a felvert (sózott) tojást összedolgozom -palacsintatészta állagúra. Belemártom a pulykamellfilé falatkákat és olívaolajon átsütöm. Hústűre szúrom és mangó chutneyval tálalom.
Mangó chutney: Indiai fűszerszósz -gyümölcsösen aromás, kellemes ízű mártás, tálalható tofuhoz, húsokhoz.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.