Legkedvesebb (volt) főnökömtől kaptunk egy nagy adag bárányhúst.
Első lépésként alaposan letisztítom a húsról a faggyút. Apróra vágott hagymát üvegesre pirítok teszek rá egy kevés pirospaprikát, gyorsan elkeverem és ráteszem az apróbbra vágott húst. Saját levében fedő alatt kb. 1 óráig párolom. Fűszerezem sóval, borssal, chilivel, aki szereti további fűszerekkel pl.:borókával is ízesítheti. Eztuán készre párolom (kb. még 1 órát).
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.