HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.03.23. 08:35 Gránátalma

Ajándékba kapott bárányhús

Legkedvesebb (volt) főnökömtől kaptunk egy nagy adag bárányhúst.

Első lépésként alaposan letisztítom a húsról a faggyút. Apróra vágott hagymát üvegesre pirítok teszek rá egy kevés pirospaprikát, gyorsan elkeverem és ráteszem az apróbbra vágott húst. Saját levében fedő alatt kb. 1 óráig párolom. Fűszerezem sóval, borssal, chilivel, aki szereti további fűszerekkel pl.:borókával is ízesítheti. Eztuán készre párolom (kb. még 1 órát).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr24393091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása