Ennek a képnek a receptjét nem találtam sehol, pedig nagyon jól néz ki!
Más: Látom a legtöbb receptedben Mathler lisztet használsz. Ki próbáltad már A Schar mix B-t -kenyerekhez - a Mix C-t süteményekhez? Szerintem sokkal jobbak! Legfőképp, ha kevered őket Glutenix kenyérporokkal leginkább a kelt tésztákhoz kitűnőek. Úgy jobban hasonlit az íze a búzalisztból készűlt dolgokhoz. Persze tudom, az ízlések is és a pofonok is különbözőek lehetnek. Gratulálok a kitartásodhoz a leleményességedhez és persze e honlapodhoz is. Nekem a kezdeti sikertelenségek nagyon elvették a kedvem a sütéstől és a főzéstől, és ilyen lelkes sem voltam. Talán nem mondok újat, ha ajánlom neked a www.liszterzekeny.hu honlapot onnan is sok ötletet meríthetsz a további sikeres sütéshez és főzéshez.
Kedves BKati!
A recept nincs felrakva az oldalra, még féltve őrzöm (csak addig amíg jobbat nem találok ki). Az ötleteket köszönöm, természetesen használom ezeket a fajta liszteket is de még nem kevertem össze őket -bár jó ötletnek tűnik. Köszönöm a lelkesítést, nagy erőt ad. Ki kell tartanom, újabb és újabb ötleteket kell bevetnem, hogy a férjem úgy tudjon étkezni, hogy nem vegye észre...ő kicsit más. Köszönöm lelkesítő leveledet: Gránátalma
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Bkati 2008.03.01. 01:23:08
Más: Látom a legtöbb receptedben Mathler lisztet használsz. Ki próbáltad már A Schar mix B-t -kenyerekhez - a Mix C-t süteményekhez? Szerintem sokkal jobbak! Legfőképp, ha kevered őket Glutenix kenyérporokkal leginkább a kelt tésztákhoz kitűnőek. Úgy jobban hasonlit az íze a búzalisztból készűlt dolgokhoz. Persze tudom, az ízlések is és a pofonok is különbözőek lehetnek. Gratulálok a kitartásodhoz a leleményességedhez és persze e honlapodhoz is. Nekem a kezdeti sikertelenségek nagyon elvették a kedvem a sütéstől és a főzéstől, és ilyen lelkes sem voltam. Talán nem mondok újat, ha ajánlom neked a www.liszterzekeny.hu honlapot onnan is sok ötletet meríthetsz a további sikeres sütéshez és főzéshez.
Gránátalma · http://www.granatalma.blog.hu 2008.03.01. 13:55:17
A recept nincs felrakva az oldalra, még féltve őrzöm (csak addig amíg jobbat nem találok ki). Az ötleteket köszönöm, természetesen használom ezeket a fajta liszteket is de még nem kevertem össze őket -bár jó ötletnek tűnik. Köszönöm a lelkesítést, nagy erőt ad. Ki kell tartanom, újabb és újabb ötleteket kell bevetnem, hogy a férjem úgy tudjon étkezni, hogy nem vegye észre...ő kicsit más. Köszönöm lelkesítő leveledet: Gránátalma