HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.11.29. 22:23 Gránátalma

Vacsora a Budapesti Történeti Múzeumban

Budai Vár

Budapesti Történeti Múzeum

 

Tegnap 28-án szerdán, egy hivatalos meghívásunk volt a Budai Vár Budapesti Történeti Múzeumába. Mire megérkeztünk, ránk sötétedett és gyönyörű volt a kivilágított Budapest.

A Múzeumban aperitiffel fogadtak, pezsgők, borok sorakoztak a tálcákon. Ahogy beljebb léptünk különböző országok, kontinensek ételeit, sajátosságait mutatták be és kínálták fel. Kezdődött Hollandiával, ahol egy férfi nemzeti ruhában, fapapucsban álldogált és sajtfalatokat kínálgatott különböző gyümölcsökkel felszúrva. A következő asztalnál már Mexikó volt nachossal és paradicsomos mártogatóssal. Következett Ausztrália gyümölcsszeletekre szúrt főtt rákocskákkal és lazacszeletekkel. Végül Ázsia, ahol szusit kínáltak. Minden falat élmény volt. Rövidke "tudomány" után tálalták fel a svédasztalos vacsorát. Nem tudom felsorolni mennyi minden volt a kínáló tálakban, de mindegyik különböző elkészítésű és változatos volt a libamájtól egészen a sárgadinnyéig. Ízletes és zamatos ételeket kóstolhattunk meg. Sajnos nem sikerült megtudnom, honnan hozatták az ételeket, de jó választás volt.

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr14247267

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: narvakebab.ee 2018.06.06. 21:17:37

Bond-dalok, amik sosem voltak - Kívül tágasabb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása