Mikor a napokban leesett az első hó, arra gondoltam, hogy tovább kísérletezem a karácsonyi süteményeken. Ekkor olvastam Dolce Vita házi szaloncukor írását. Ezt nekem is ki kell próbálnom! Annyiban változtattam a receptem, hogy gluténmentes kekszet daráltam bele. Munkaigényes, de megéri a fáradtságot hiszen házi alapanyagokból készült (nem valami gyárban vagy ahogy a televízió mutatta, földön csomagolva).
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.