- pulykamell szeletben
- szeletelt bacon
- spárga (párolt, zöld)
- sajt (lágy, kenhető)
- paradicsomszósz (házi, boltit még nem használtam)
- só, bors, szárított bazsalikom
A pulykamell szeleteket enyhén kikloffolom, sózom. A spárgát megpárolom. Előkészítem a bacont is. A pulykamell szeletet a lágy sajttal megkenem, ráfektetem a bacon szeleteket és a spárgákat is -minden szelethez 1 spárga és 2 szelet bacont teszek. Felgöngyölöm. Ha a spárga hosszabb az alját levágom a szelet méretéhez. Egy személyre két göngyölt húst számítok. A paradicsomszószt egy pici vízzel felhigítom, ízesítem sóval, borssal, bazsalikommal. Összefőzöm. Egy tűzálló tálba sorakoztatom a göngyölt husikat és leöntöm a házi paradicsommártással. Kb. 40 percig sütöm 200-250 fokon.
Spárga leírása itt.
Paradicsom leírása itt
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.