Vasárnapi ebéd: csilis vörösboros marhalábszár pörkölt
- 70 dkg marhalábszár (apróra vágva)
- hagyma, só, bors, pirospaprika, csili
- vörösbor
A hozzávalókat főzőedénybe tesszük, előfőzzük, vörösborral felöntjük és addig főzzük míg a hús puha nem lesz. Ezt a kitűnő bort egy étteremtulajdonostól kaptuk. Jó választás! Jó étvágyat!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.