HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.09.03. 17:30 Gránátalma

Csilis vörösboros marhalábszár

Vasárnapi ebéd: csilis vörösboros marhalábszár pörkölt

- 70 dkg marhalábszár (apróra vágva)

- hagyma, só, bors, pirospaprika, csili

- vörösbor

 

A hozzávalókat főzőedénybe tesszük, előfőzzük, vörösborral felöntjük és addig főzzük míg a hús puha nem lesz. Ezt a kitűnő bort egy étteremtulajdonostól kaptuk. Jó választás! Jó étvágyat!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr89156530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása