Megérkezett végre a padlizsán időszaka: olcsó (250-350 forint/kg), és hibátlan.
Ugyan fehér padlizsánt már nem találtam de ez is tökéletes.
Végre elkezdődhet az eltevés ideje...
Megérkezett végre a padlizsán időszaka: olcsó (250-350 forint/kg), és hibátlan.
Ugyan fehér padlizsánt már nem találtam de ez is tökéletes.
Végre elkezdődhet az eltevés ideje...
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
gabojsza · http://gabojszakonyhaja.blogspot.com/ 2007.09.15. 18:07:17
Gránátalma 2007.09.15. 18:34:43
Rita 2007.12.27. 12:19:34
Rita 2007.12.27. 12:21:23
tapir · http://jogi-asszisztens.blog.hu 2008.10.12. 12:55:52
Van nekem itt raktáron 1-1 db (!! :P ) cukkinim és padlizsánom. Nem 100 kg, de érdekelne, hogy mit tegyek vele? Hogyan fagyasszam? Nyersen vagy sütve?
Előre is köszi, még vissztatérek :)
Grat a bloghoz, és a nagyon jó minőségű képekhez
Gránátalma · http://granatalma.blog.hu/ 2008.10.12. 14:21:16
Én, ha padlizsánt fagyasztok, akkor az sütve teszem. Szerintem így a legjobb. Jó sütögetést! Gránátalma
tapir · http://jogi-asszisztens.blog.hu 2008.10.13. 18:46:21
És gondolom felhasználáskor ismét sütőben vagy serpenyőben melegíted meg? Mindenképpen kipróbálom.