1 padlizsán (vékony szeletekre vágva)
1 cukkíni (vékony szeletekre vágva)
szeletelt bacon (annyi, ahány padlizsán és cukkíni szelet van)
feta sajt (kenhető)
só, bors
A padlizsánt és a cukkínit vékony szeletekre vágjuk és felforrósított száraz serpenyőben grillezzük. Sózzuk és borsozzuk, majd vékonyan megkenjük feta sajttal. Ráfektetünk egy szelet bacont és felgöngyöljük. Kiváló előétel.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.