vörös tonhal steak (fejenként 1 db, kb. 150-200 g)
spárga (párolva)
só, bors, olívaolaj
tejföl (1 pohár), reszelt sajt
A spárgát párolóban puhára párolom. Egy sütőedényt olíva olajjal kikenek és belefektetem a spárgát. A tejfölt beízesítem fehér borssal, sóval, majd a spárgára öntöm. Reszelt sajttal megszórom és pirulásig sütöm. Grill serpenyőben a tonhal mindkét felét kb. 2.5 percig sütöm, ízesítem sóval és borssal. Melegen tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.