1 kg hús (marha vagy malac, apróra kockákra vágva)
5 nagyobb répa (lereszelve)
1 pohár tejföl (nagy)
burgonyakeményítő (gluténmentes)
mustár
vöröshagyma
olaj, só, bors, babérlevél
kifőtt burgonyagombóc (főtt burgonya áttörve, só, liszt -gluténmentes, tojás)
A hagymát üvegesre pirítom, ráteszem a húst, átforgatom és felöntöm vízzel, ízesítem. Félkész állapotban hozzáteszem a répát és tovább párolom. A tejfölben elkeverek -csomómentesre- kiskanál mustárt és burgonyakeményítőt, majd hozzáadom a húshoz. Burgonyagombóccal tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.