HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.06.15. 20:48 Gránátalma

Húsos lasagne

50 dkg darálthús

paradicsompüré

só, bors, majoranna,  bazsalikom

egy fej hagyma

parmezánsajt

1 doboz lasagne tészta

Egyik esős napon bevackoltuk magunkat a szobába -televízió elé. Mit lehet csinálni egy hűvös és borongós napon, nem volt kedvünk kidugni az orrunkat sem. Elővettük a régebbi filmeket, sorozatokat. Jóbarátok! És akkor egy pár rész után előkerült Monica Geller lasagna-ja. Ezaz! Együnk lasagna-t! Minden hozzávaló megvan...

Végy fél kilógramm darálthúst, pirítsd hagymán, öntsd fel paradicsompürével (egész hámozott paradicsommal vagy sűrített paradicsommal), fűszerezd és kész.

Tészta előfőz (gluténmentes tésztát 3-5 percig sós vízben elő kell főzni!), tál előkészít és rétegez: mártás-tészta, mártás-tészta, mártás-tészta-mártás. Reszelt parmezán a tetejére, előmelegített sütőbe be. Egy rész megnéz, lasagne megnéz... ha kész, Jóbarátok tovább, tál a televízió elé. Kész a tökéletes, ámbár borongós és esős délután.  

        

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr2499437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása