HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.05.23. 15:12 Gránátalma

Penne Portobello

1 kisebb fej vöröshagyma (apróra vágva)

5 gerezd fokhagyma (apróra vágva)

250 ml főzőtejszín

60 dkg gomba

maréknyi aszalt paradicsom (házi)

1 csirkemell (apró kockákra vágva)

30 dkg penne (kukoricatészta)

só, bors, olívaolaj

Ez az egyik kedvenc tésztaételem...

A csirkemell filét apró kockáva vágom, sózom s olívaolajon átpirítom, félreteszem. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. Főzőedénybe teszek egy kevés olívaolajat, átpirítom a vöröshagymát, majd a fokhagymát is. Hozzáadom a főzőtejszínt s a vékony hosszú szeletekre vágott gombát -ezesetben laskát használtam. Mikor a gomba megpuhult hozzáadom a félre rakott és átpirított csirkemell kockákat, ízesítem sóval, borssal, végül hozzá adagolom a maréknyi aszalt paradicsomkarikákat. Pár percig főzöm még, hogy a paradicsom kiengedje a színét és az ízét. Penne kukoricatésztával s aszalt paradicsomkarikákkal tálalom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr391139218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása