HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.04.19. 07:37 Gránátalma

Spagetti orgia

1 fej vöröshagyma (apró kockára vágva)

2-3 gerezd fokhagyma (zúzva)

2 üveg hámozott paradicsom (de lehet friss paradicsom)

só, bors, oregano

2 szál sütőkolbász

300 g rizstészta

olívaolaj

parmezán sajt (reszelt)

A sütőkolbászt felvágjuk, kivesszük a husit s kis gombócokat formázunk belőle (csak megbízható helyen vásároljunk ilyen készítményeket ahol tudjuk, hogy nincs benne adalékanyag, szerencsénkre nekünk van egy nagyon kedves hentes barátunk, aki saját tartásból, saját maga készíti a termékeket). A főzőedénybe kevés olívaolajat teszünk, egy fej vöröshagymát megpucolunk, apró kockákra vágjuk és az edényben üvegesre pároljuk, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát s átpirítjuk. Beletesszük a két üveg hámozott paradicsomot (vagy frisset, de sajnos még nincs igazi paradicsom), ízesítjük sóval, borssal és oreganoval. Beletesszük a gombócokat és addig főzzük, míg a húsgombócok meg nem főttek és át nem puhultak. Rizstésztával és reszelt parmezánnal tálaljuk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr201073750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása