8 db főtt tojás
10 dkg szalonna (apró kockára vágva)
1 fej vöröshagyma (apróra vágva)
1 ek liszt
3-4 dl tej
5 dkg dijoni mustár (csípős)
5 dkg dijoni mustár (magos)
Megfőzöm a tojásokat, megpucolom s hűlni hagyom. A tojás akkor a legjobb ha a sárgája nem kemény de nem is lágy -nem könnyű eltalálni. Az apróra vágott hagymát és szalonnát üvegesre pirítom, hozzáteszem a tejet s a kanál lisztet. Sűrűsödésig főzöm. Hozzáadom a mustárt s elkeverem. Tálalóedénybe teszem a tojásokat majd rákanalazom a mustárszószt. Kitűnő magában, de párolt hús mellé köretnek is.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
ottis 2009.03.22. 18:45:28