HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.03.22. 14:37 Gránátalma

Céklasaláta

2 közepes cékla (sült)

20 dkg feta sajt (apró kockára vágva)

1-2 fej lilahagyma (vékonyra szeletelve)

madársaláta

olívaolaj

A céklákat fóliában csomagolva kb. 1 óra alatt megsütjük, megpucoljuk és hűlni hagyjuk, majd apró kockára vágjuk s egy tálba halmozzuk. Hozzáadjuk a kockára vágott fetasajtot és a vékonyra szeletelt lilahagymát. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk és összekeverjük. Madársalátával tálaljuk köretként, párolt, sült húsok mellé.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr961018088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása