2 közepes cékla (sült)
20 dkg feta sajt (apró kockára vágva)
1-2 fej lilahagyma (vékonyra szeletelve)
madársaláta
olívaolaj
A céklákat fóliában csomagolva kb. 1 óra alatt megsütjük, megpucoljuk és hűlni hagyjuk, majd apró kockára vágjuk s egy tálba halmozzuk. Hozzáadjuk a kockára vágott fetasajtot és a vékonyra szeletelt lilahagymát. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk és összekeverjük. Madársalátával tálaljuk köretként, párolt, sült húsok mellé.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.