1 db homár (előfőzött, 275 g)
1 evőkanál vaj
1 gerezd fokhagyma (zúzva)
petrezselyem (apróra vágva)
só
Főzőedénybe vizet forralunk, belehelyezzük a homárt és 10 perc alatt megfőzzük. Eközben elkészítjük a fűszervajat, főzőedényben felolvasztunk egy kanálnyi vajat, ízesítjük fokhagymával, sóval és apróra vágott petrezselyemmel. Kivesszük a vízből a homárt és megpucoljuk (csak a fehér húsa ehető). Húsát apró falatkákra vágjuk, tányérra tesszük és köréje öntjük a fűszervajat.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.