HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.02.14. 20:13 Gránátalma

Homár fűszervajjal

1 db homár (előfőzött, 275 g)

1 evőkanál vaj

1 gerezd fokhagyma (zúzva)

petrezselyem (apróra vágva)

Főzőedénybe vizet forralunk, belehelyezzük a homárt és 10 perc alatt megfőzzük. Eközben elkészítjük a fűszervajat, főzőedényben felolvasztunk egy kanálnyi vajat, ízesítjük fokhagymával, sóval és apróra vágott petrezselyemmel. Kivesszük a vízből a homárt és megpucoljuk (csak a fehér húsa ehető). Húsát apró falatkákra vágjuk, tányérra tesszük és köréje öntjük a fűszervajat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr23943347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása