HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.12.27. 13:57 Gránátalma

Sült édesburgonya

2 nagyobb édesburgonya

só, bors  (frissen őrölt), olívaolaj

Az édesburgonyákat meghámozzuk, felkockázzuk. Sütőebénybe tesszük, sózzuk, borsozzuk és olívaolajjal meglocsoljuk. Jól átforgatjuk, hogy mindenhol érje az olaj és a fűszer. Fólia alatt kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Kitűnő köret.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr16843844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása