HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.12.07. 14:26 Gránátalma

Krémes édesség pohárban

3 ek meggylekvár (házi)

20 dkg meggy (magozott)

mascarpone (300 g)

tejszínhab (habbá verve, 200 ml)

2 ek porcukor

piskóta (saját)

3 ek meggylekvárt egy főzőedénybe tesszük és összemelegítjük a fagyasztóból kivett és kiolvasztott meggyel. Kihűtjük és összeturmixoljuk. A mascarpone krémet összedolgozzuk a porcukorral és a felvert tejszínnel. A piskótát apró darabokra tépkedve (6 tojás, 6 ek cukor, 6 ek liszt, 1 kk sütőpor) a poharak aljára tesszük. Meglocsoljuk a sűrű meggyvelővel és rákanalazzuk a mascarponekrémet. Tálalás előtt egy kevés meggyvelővel meglocsoljuk. Gyors és egyszerő édesség.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr47809265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása