HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.09.17. 22:41 Gránátalma

Nagyvillám Étterem Visegrád

Nagyvillám Étterem

2025 Visegrád

Fekete hegy

http://www.nagyvillam.hu/

Visegrádon első vacsoránkat a Nagyvillám Étteremben töltöttük. Az étterem különlegessége, hogy tradícionális magyar ételeket szolgálnak fel lovagkori körülmények között. Az étterem hangulata és díszlete igazi időutazást nyújt. Az étterem teraszáról csodálatos kilátás nyílt a visegrádi várra, s mi naplemente idején értünk oda. A vacsora különleges része -számomra- az volt, hogy nem adtak evőeszközöket és így tálalták fel az ételeket, kezdve a szarvasragu levessel... Mulatságos volt. Persze az étkezés előtt felvetettek velünk egy "előkét", hogy védjük a ruhánkat. A főétel sült madarakból (csirke, fácán, kacsa), kemencében sült burgonyából és főtt zöldségekből állt. A felszolgálás pedig igazán magáért beszélt, a levest egy farúdra akasztott bográcsban hozták 2 ember vállára akasztva és egy harmadik emberke meregette szét az asztalok körül. A főételeket pedig két ember között egy végeláthatatlan fadeszkára felfektetett madarakból állt és ott darabolták az asztalnál, ki mit kért. Fantasztikus és látványos volt.

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr55668746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tumbász Kata · http://www.nagyvillam.hu 2008.10.03. 19:38:25

Kedves Blogszerkesztő,
Nagyon szépen köszönjük, hogy éttermünk is helyet kapott blogjában! Őszintén örültem amikor a gasztronómiai utazás közben, melyre blogjának köszönhetően kalandozhattam el a receptek, ízek világában, a Nagyvillám Étteremre bukkantam. A dícsérő szavak olyan jól estek és el sem tudom mondani mennyire jó érzés, hogy sikerült egy kicsit nekünk is elvarázsolnunk és időutazásra invitálni, a Reneszánsz Lovagi lakomák korába. Köszönjük.

Ezúton is gratulálok a blog tartalmához a fotókhoz, szinte észre sem vettem milyen régóta olvasgatom a bejegyzéseket :)
Minden jót kívánunk Önöknek!
Üdvözlettel,
Tumbász Kata

Gránátalma · http://www.granatalma.blog.hu 2008.10.03. 19:48:33

Kedves Katalin!
Köszönöm a kedves szavakat, s ezúton gratulálok mégegyszer az Éttermükhöz!
Gránátalma
süti beállítások módosítása