Tojáskrémmel töltött paradicsom
2 db érett, kemény paradicsom / fő
4-5 tojás (főtt, lereszelt)
2 szál újhagyma
majonéz
só, bors
A főtt tojásokat megpucoljuk, lereszeljük és ízesítjük sóval, borssal, 4-5 evőkanál majonézzel és az apróra vágott újhagymával, jól összedolgozzuk és lehűtjük. A paradicsomokat megmossuk, letörölgetjük és "kalapjukat" levágjuk. Óvatosan kikanalazzuk a belsejét. Belekanalazzuk a krémet a paradicsomokba, végül a kalapjukkal díszítjük és tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.