HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.11.02. 15:53 Gránátalma

Húsleves

- húsos karajcsont

- kelkáposzta, kelbimbó

- répa, gyökér (pucolva, hosszában szeletelve)

- hagyma (pucolva, egészben)

- só, bors, szerecsendió, sáfrány

Veszünk egy nagyobbacska főzőedényt, beletesszük a húsos csontot, felengedjük vízzel és feltesszük a tűzre. Mikor a hús kezd megpuhulni beletesszük a zöldségeket (tetszés szerint) és ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval és egy kevés sáfránnyal. Újra összeforraljuk. A húst kicsontozzuk és leves mellé tálaljuk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr5216176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása