- húsos karajcsont
- kelkáposzta, kelbimbó
- répa, gyökér (pucolva, hosszában szeletelve)
- hagyma (pucolva, egészben)
- só, bors, szerecsendió, sáfrány
Veszünk egy nagyobbacska főzőedényt, beletesszük a húsos csontot, felengedjük vízzel és feltesszük a tűzre. Mikor a hús kezd megpuhulni beletesszük a zöldségeket (tetszés szerint) és ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval és egy kevés sáfránnyal. Újra összeforraljuk. A húst kicsontozzuk és leves mellé tálaljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.