HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.09.14. 18:09 Gránátalma

Birsalmasajt

Birsalmasajt

 (1 hét múlva):

 

- birsalma

- cukor

Az almát megpucoltam, megpároltam és botturmix segítségével összetörtem. Hozzáadtam kb. 80 dkg. cukrot -kilógrammonként- és 15-20 percig összefőztem. Formába tettem, 1 éjszakán át dermedni hagytam. Kiborítottam egy tálra és szárítottam. Naponta 2x fordítottam meg. Reggel munka előtt és délután 5 körül, munka után. Először készítettem ilyet és ÍME! Nagyon finom!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr3165569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása