Birsalmasajt
(1 hét múlva):
- birsalma
- cukor
Az almát megpucoltam, megpároltam és botturmix segítségével összetörtem. Hozzáadtam kb. 80 dkg. cukrot -kilógrammonként- és 15-20 percig összefőztem. Formába tettem, 1 éjszakán át dermedni hagytam. Kiborítottam egy tálra és szárítottam. Naponta 2x fordítottam meg. Reggel munka előtt és délután 5 körül, munka után. Először készítettem ilyet és ÍME! Nagyon finom!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.