Birsalma: Fogyasztása nyersen élvezhetetlenül fanyar és nagyon kemény állagú. Főzve, párolva készíthetünk belőle birsalmasajtot, lekvárt, kitűnő kiegészítője a gyümölcslevesnek, húsételeknek.
Birsalma: Fogyasztása nyersen élvezhetetlenül fanyar és nagyon kemény állagú. Főzve, párolva készíthetünk belőle birsalmasajtot, lekvárt, kitűnő kiegészítője a gyümölcslevesnek, húsételeknek.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.