HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.09.08. 17:06 Gránátalma

Mai piac gyümölcse: birsalma

 

Birsalma: Fogyasztása nyersen élvezhetetlenül fanyar és nagyon kemény állagú. Főzve, párolva készíthetünk belőle birsalmasajtot, lekvárt, kitűnő kiegészítője a gyümölcslevesnek, húsételeknek.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr28160417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása