HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.08.09. 19:25 Gránátalma

A hét zöldsége: padlizsán

Többször láttam már a lila padlizsánok között a fehéret és meg kellett kóstolnom.

Lágyabbnak és krémesebbnek találtam az állagát mint a lilának.

 

Padlizsán (török paradicsom, tojásgyümölcs): héjastól érdemes fogyasztani mert gazdag C-, B1-, B2-vitaminban. Igen tápláló és kalóriaszegény. Töltve, rántva, grillezve, krémnek készítve nagyon finom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr55136288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása